La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Politica de privacitat

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals ens faciliti seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Kayak k1.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i, en el cas que ens hagi autoritzat expressament a la casella corresponent, també a enviar-li comunicacions comercials sobre productes i serveis que poden resultar del seu interès.

Kayak k1 garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat.

Els clients de Kayak k1 podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició, comunicant-ho per correu electrònic a info@kayakk1.com o per escrit a Kayak k1 Casa Serreta, s/n 25717 de Tuixent (Lleida).